W dniu 14.11.2014 uległem wypadkowi komunikacyjnemu (drogowemu). W pracy prowadząc samochód, doznałem rozległego urazu lewej nogi, z trwałym ubytkiem kości piętowej...

W dniu 14.11.2014 uległem wypadkowi komunikacyjnemu (drogowemu) w pracy, prowadząc samochód. Doznałem rozległego urazu lewej nogi, z trwałym ubytkiem kości piętowej. Jestem całkowicie sam, nie mam żadnej rodziny. Dlatego proszę, pomóż mi wrócić do samodzielności. Zbieram środki na kosztowną i długotrwałą rehabilitację.  Proszę podaruj mi 1% swojego podatku!

POMÓŻ MI W WALCE O JAKOŚĆ ŻYCIA!

Możesz pomóc przekazując 1% swojego podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ochocki, 6468 o co bardzo proszę.

Proszę podaruj mi 1% swojego podatku!