Leon urodził się w marcu 2007 roku. Od urodzenia jest dzieckiem niepełnosprawnym. Ma uszkodzony ośrodkowy układ nerwowy OUN, upośledzenie umysłowe w stopniu umiarkowanym i autyzm dziecięcy. Leonek jest pogodnym i inteligentnym chłopcem lecz zamkniętym w swoim świecie autyzmu. Wymaga stałej opieki i wsparcia. Potrzebuje ciągłej rehabilitacji ruchowej, integracji sensorycznej, terapii logopedycznej, pedagogicznej i psychologicznej. Jest pod opieką psychiatry. Każdy 1% lub darowizna pozwoli Leonkowi łatwiej i szybciej odnaleźć się w życiu.   Dziękujemy !

WSPOMÓŻ LEONA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Giętkowski, 8128  pomagacie Państwo Leonowi w codziennej walce o sprawność oraz w życiu codziennym.

Dziękujemy !