Nazywam się Lenka Solecka. Od 2 lat walczę z nawracającymi stanami zapalnymi jelit, ze słabym układem immunologicznym i chorobami tarczycy. Jestem pod stała opieką wielu lekarzy...

Nazywam się Lenka Solecka. Od 2 lat walczę z nawracającymi stanami zapalnymi jelit, ze słabym układem immunologicznym i chorobami tarczycy. Jestem pod stała opieką wielu lekarzy i specjalistów. Potrzebuje stałego leczenia, odpowiedniej diety i systematycznej terapii, dzięki której mam szanse dorównać moim rówieśnikom. Wiąże się to niestety z dużymi kosztami i dlatego proszę o wsparcie i pomoc. Twoja pomoc to dla mnie szansa na powrót do zdrowia.  Za każdą pomoc bardzo dziękujemy.

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę dla Fundacji Avalon z dopiskiem Solecka, 7963 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o zdrowie.

Za każdą pomoc bardzo dziękujemy.