Witam wszystkich moich Znajomych i Przyjaciół. Spotykamy się już piąty rok. Nieustannie się rozwijam i staram aby mój dodatkowy chromosom - mam zespół Downa nie ograniczał moich możliwości.

Chodzę do przedszkola i dobrze sobie radzę. Wymaga to ode mnie dużo pracy aby dotrzymać kroku rówieśnikom, dlatego cały czas potrzebuję zajęć z neurologopedii, rehabilitacji oraz stałych kontroli wielu specjalistów. Dzięki Waszej nieocenionej pomocy każdego roku zdobywam nowy szczyt moich umiejętności, ale moja „wspinaczka” nadal trwa i proszę o Wasze wsparcie i pomoc w osiąganiu kolejnych ważnych celów.

RAZEM MOŻEMY WIELE, RAZEM NAKREŚLIMY KURS NA SZCZĘŚCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem OLSZEWSKA, 6661 pomagasz mi w codziennym funkcjonowaniu.