Cześć. Jestem Lenka, ur. się 16 czerwca 2013r. z wadą genetyczną-zespół Downa. W wieku 4 miesięcy przeszłam operacje serduszka. Mając 2 lata zdiagnozowano u mnie epilepsje. Dodatkowo mam niedoczynność tarczycy oraz zaburzenia immunologiczne.

Każdego dnia walczę bym była coraz sprawniejsza, jestem waleczną dziewczynką i nie poddaje się. Dzięki Waszej pomocy będę mogła korzystać z większej ilości godzin u terapeutów m.in. logopedy, fizjoterapeuty, terapeuty SI oraz pokryć koszta wizyt specjalistów u których jestem pod stałą kontrolą- endokrynolog, neurolog, kardiolog, immunolog, ortopeda, ortodonta...

WESPRZYJ MNIE W MOJEJ DRODZE DO SAMODZIELNOŚCI

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KANIA, 10954 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.