Cześć, nazywam się Laura Bednarczyk Mam 4 latka i dzielnie walczę z diagnozą, która postawili mi lekarze: autyzm dziecięcy. Moi rodzice są pełni obaw o moją przyszłość ale robią co w ich mocy bym kiedyś była samodzielna. Dla mnie autyzm to nie choroba, to tylko inna droga którą idę przez życie.

Każdego dnia staram się zdobywać nowe umiejętności, walczę z całych sił, a uśmiech z mojej buzi nigdy nie znika, ale nadal moim największym problemem jest to, że nie potrafię się komunikować. Dlatego mam do Was ogromna prośbę, przekażecie mi swój 1% podatku. Dzięki Waszym pieniążkom mogę korzystać z odpowiednich terapii oraz leczenia które może pozwoli mi kiedyś powiedzieć "MAMA".

PRZEKAŻ MI 1% PODATKU

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BEDNARCZYK, 9454 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.