Mam na imię Kuba i mam 10 lat. Urodziłem się z wadą twarzoczaszki: całkowitym prawostronnym rozszczepem wargi i podniebienia. Jestem cały czas pod opieką specjalistów. Za mną jest już kilka operacji i wiele czasu spędzonego w szpitalnych salach.

Niestety to jeszcze nie koniec i wciąż oczekuję na kolejne. Mimo swojej sytuacji, staram się cieszyć każdą chwilą, optymistycznie patrzeć w przyszłość i być pozytywnie nastawiony do otaczającego świata i ludzi. Jednak abym mógł spełniać wszystkie swoje marzenia, potrzebuje środków na dalsze leczenie i na operację.

POMÓŻ MI SPEŁNIAĆ WSZYSTKIE MOJE MARZENIA !!!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KAZIMIERCZUK,13948 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu i powrocie do zdrowia.

Jestem bardzo wdzięczny za Waszą pomoc i serdecznie dziękuję.