Nazywam się Krzysztof Żakiewicz. W maju ubiegłego roku uległem poważnemu wypadkowi w pracy...

Nazywam się Krzysztof Żakiewicz.W maju ubiegłego roku uległem poważnemu wypadkowi w pracy.Jako monter sieci trakcyjnej zostałem porażony prądem i spadłem z wysokości 8 metrów z pojazdu torowego, czego efektem było zatrzymanie akcji serca oraz wieloodłamowe złamanie kręgosłupa w odcinku C6 C7 z dokanałowym przemieszczeniem odłamów, złamanie łuku C5, kompresyjne złamanie TH5 TH6 z zupełnym niedowładem kończyn dolnych oraz dystalnym niedowładem kończyn górnych, przykurczem palców obu rąk, padaczka pourazowa oraz spalone nerwy całego ciała (efekt porażenia prądem).Zawsze starałem się nie odmawiać nikomu żadnej pomocy oraz z sercem na dłoni wspierałem innych potrzebujących. Dziś sam potrzebuję wsparcia, przyjmuję bardzo dużo leków, potrzebuję kosztownej rehabilitacji by móc walczyć o powrót do formy.Wiem, że nie jestem dzieckiem które "kradną" serca innych i zawsze jest im łatwiej z serca dla serca pomóc, ale jestem człowiekiem który chce cieszyć się życiem, chcę stanąć na nogi jak najszybciej i wrócić do domu, do moich ukochanych córek i żony, w którym nie byłem niespełna rok.

BARDZO PROSZĘ O POMOC W WALCE O POWRÓT DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Żakiewicz, 7095 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.