Bardzo pięknie wraz z moimi rodzicami dziękuję za zeszłoroczne wsparcie. Jesteście Wielcy :)

Mam na imię Krzysztof. Na cukrzycę typu I zachorowałem będąc w II klasie szkoły podstawowej. Teraz mam już lat 15 i wiem, że dzięki odpowiedniemu sprzętowi i waszemu wsparciu daję radę. Jako "słodki chłopak" staram się nie poddawać. Kocham sport i jako Krisu pielęgnuję swoją boiskową pasję. Życie z cukrzycą typu I jest nadal ogromnym wyzwaniem, ale dzięki odpowiednim urządzeniom staje się zdecydowanie łatwiejsze. Jeśli w tym roku Wy, Wasi bliscy i znajomi nie zdecydowaliście jeszcze odnośnie przeznaczenia 1% podatku będę bardzo wdzięczny za pamięć :)

POMÓŻ MI MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Żak, 7774 pomagacie mi w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.