Nazywam się Krzysztof Rodziewicz, mam 29 lat i od pierwszego roku życia walczę o swoje zdrowie i życie. Torbiel nad siodełkiem tureckim zapoczątkowała całą serię niefortunnych zdarzeń.

Przebyłem łącznie 8 operacji głowy i rekonstrukcję stawu biodrowego. Konsekwencją, między innymi, było wodogłowie, niedowład czterokończynowy, ogromna osteoporoza (uszkodzenie przysadki). W życiu codziennym jestem uzależniony od wózka inwalidzkiego, łóżka rehabilitacyjnego, rehabilitacji, leków i stałej opieki mojej rodziny. Jestem świadomy, że nigdy nie będę mógł być samodzielny, jednak ja i moi bliscy walczymy o codzienne godne życie.

PROSZĘ O POMOC I UDZIAŁ W NASZEJ WALCE!

Możecie to zrobić przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Rodziewicz, 10841. Za każdą pomoc chciałbym Państwu serdecznie podziękować! :)