Krzysztof walczy od dwóch lat z chorobą nowotworową narządów moczowo-płciowych i z chorobami współistniejącymi...

Diagnoza zmieniła całe jego życie. To, co wyglądało na zwykłą infekcję z gorączką okazało się jedną z najgorszych chorób. Prosimy Państwo o finansowe wsparcie w tej nierównej walce. Jeszcze wiele niewiadomych przed nami, ale już teraz wiemy, że po ponownej chemioterapii i radioterapii będzie konieczna rehabilitacja, dalsze leczenie farmakologiczne oraz suplementacja diety w celu odbudowy organizmu po przyjętych bardzo dużych dawkach chemioterapii i radioterapii.

DZIAŁAJMY RAZEM

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PROKOP, 10082 pomagacie Państwo Krzysztofowi w codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.