Nazywam się Krzysztof Paszcza. W październiku 2014 uległem wypadkowi. Urwało mi prawą rękę na poziomie łokcia z wielopoziomowymi ranami skalpacyjnymi do poziomu dołu pachowego. Rękę udało się replantować niestety brakuje 2 nerwów mięśni, ręka jest całkowicie niesprawna. Po wypadku podupadłem na zdrowiu, mam ostry zespół Stresu Pourazowego, odleżynę na lewej pięcie, która goi się 2 lata, teraz okazało się, że mam poważne kłopoty ze wzrokiem. Wymagam stałej, intensywnej rehabilitacji, co wiąże się z dużymi wydatkami. Obecnie potrzebuję rękawicy uciskowej oraz leczenia metodą Indiba Aktiv Therapy, jest to aktywna terapia na poziomie komórkowym. Byłem zawodowym kierowcą przez 35 lat, chciałbym wrócić do jakiejkolwiek sprawności fizycznej i psychicznej.  Proszę o pomoc, z góry dziękuję.Krzysztof wraz z rodziną.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Paszcza, 6877 wspieracie Państwo moje codzienne funkcjonowanie.

Krzysztof wraz z rodziną.