Nazywam się Krzysztof Matuszewski. W 1983r. zachorowałem na nieżyt górnych dróg oddechowych. Z komponentą wegetatywną upośledzającą sprawność ustroju- astma oskrzelowa.

W następnych latach doszły choroby POCHP, domowa tlenoterapia, obturacyjny bezdech senny, nadciśnienie tętnicze, przewlekła niewydolność serca, cukrzyca typu II. W 2016r. dostałem udaru niedokrwiennego prawej półkuli mózgu. Potrzebne jest dalsze leczenie, w tym zakup drogich leków oraz dalsza kosztowna rehabilitacja ze względu na niedowład lewej strony i barku.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Matuszewski, 7285 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o zdrowie i sprawność. Dziękuję za wsparcie.