Krzysztof Kosior

Witam serdecznie, mam na imię Krzysztof. Mam 36 lat, Jestem mężem i ojcem trójki wspaniałych dzieci...

Witam serdecznie, mam na imię Krzysztof. Mam 36 lat, Jestem mężem i ojcem trójki wspaniałych dzieci. W 2013 roku zachorowałem na bardzo rzadką, poważną i nieuleczalną chorobę – Zespół Susaca. W Polsce na tę chorobę choruje zaledwie 12 osób. Choroba autoimmunologiczna z grupy mikroangiopatii należąca do układowych chorób tkanki łącznej małych naczyń krwionośnych obrębu mózgowia. Choroba uszkodziła mi wzrok, słuch oraz centralny układ nerwowy. Nie widzę w 80 procentach na prawe oko, posiadam zaburzenia widzenia z ograniczonym polem, mam niedosłuch obustronny z przewagą niedosłuchu lewego ucha oraz liczne zmiany naczyniowe w obrębie mózgu. W chorobie dochodzi do licznych mikrozatorów i mikrozawałów małych naczyń krwionośnych. Dzięki zebranym środkom z 1 % podatku, będę mógł finansować leczenie, rehabilitację, specjalistyczne żywienie oraz dofinansować zakup urządzeń, które pomogą mi w miarę normalniefunkcjonować.Proszę otwórzcie Swoje serca!  Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON KRS 0000270809 z dopiskiem Kosior, 5726 pomagacie mi Państwo odnaleźć się w życiu! Najmilsi, liczę na Wasze wsparcie! Z całego serca dziękuję!

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Krzysztof Kosior

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<