Witam, nazywam się Krzysztof Gosz. Urodziłem się jako wcześniak. Mam dziecięce porażenie mózgowe czterokończynowe oraz obustronny niedosłuch.

Na co dzień poruszam się na wózku inwalidzkim. Każdego dnia staram się walczyć ze swoją niepełnosprawnością. Dzięki swojej pracy oraz pomocy najbliższych udało mi się ukończyć studia na Wydziale Prawa Uniwersytetu Gdańskiego. Bardzo proszę o pomoc i wsparcie w dalszej rehabilitacji, która pozwoli mi zwiększyć samodzielność i ułatwi mi codzienne funkcjonowanie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GOSZ,11458 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność.

Za wszelką pomoc i wsparcie ogromnie z całego Serca DZIĘKUJĘ!