Krzysztof Dubieniecki

Witam. Mam na imię Krzysztof i mam 26 lat. Jestem studentem ostatniego roku Akademii Muzycznej w Gdańsku w klasie wiolonczeli.W październiku 2010 zdiagnozowano u mnie chłoniaka Hodgkina typ NS IIB. Przystąpiłem do leczenia konwencjonalnego co z początku dawało pozytywne rezultaty, jednakże z czasem, a dokładnie przy drugim cyklu chemioterapii ABVD nastąpiła progresja choroby i zdecydowano podjąć silniejsze kroki (chemia ICE) po której przygotowano mnie do autologicznego przeszczepu szpiku w grudniu 2011 roku. Po 20 wlewach chemioterapii moje zdrowie uległo znacznemu pogorszeniu i pomimo pozytywnego rezultatu leczenia w grudniu 2016 nastąpił nawrót choroby właściwej. Chciałbym podjąć się leczenia, które nie jest refundowane przez NFZ i w związku z tym jestem zmuszony prosić o pomoc w zebraniu pieniędzy na leczenie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Dubieniecki, 7590 pomagacie mi Państwo w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<