Nazywam się Krzysztof Celejewski i jestem z Zajezierza. W kwietniu 2018r. w wyniku nieszczęśliwego wypadku wpadłem pod pociąg. W konsekwencji mam amputowaną lewą nogę, oraz pozostał mi niedosłuch ucha. Przed wypadkiem byłem aktywny fizycznie: biegałem, grałem w piłkę nożną, chciałem zostać zawodowym żołnierzem.

W czerwcu 2020r. miałem kolejną operację. Trzeba było skrócić i zrekonstruować nogę. Muszę przechodzić cały proces rehabilitacji od nowa, potrzebuję również nowej protezy dopasowanej do obecnych wymiarów kikuta. Proteza pozwoli mi się usamodzielnić i podjąć pracę. Szkolę się do zawodu księgowego i po odbyciu odpowiednich kursów zamierzam pracować w tym zawodzie.

WSPOMÓŻ MNIE W DĄŻENIU DO SAMODZIELNOŚCI.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem: Celejewski, 9793 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz w zbieraniu funduszy na nową protezę.