Mam na imię Krzysztof, mam 21 lat. Choruję na przepuklinę oponowo - rdzeniową.

Przeszedłem kilkanaście operacji znosząc przy tym wiele bólu z myślą o spełnieniu mojego największego marzenia jakim jest samodzielne chodzenie. Aby mogło się ono spełnić potrzebna jest rehabilitacja. Ukończyłem liceum i chciałbym pójść na studia, na kierunku prawo, gdyż bardzo się tym interesuję. Zacząłem uprawiać rugby na wózkach, ponieważ pozwala mi on na zwiększenie siły fizycznej, ale też imponuje mi wola walki i zaangażowanie zawodników pomimo ich niepełnosprawności. Dlatego proszę o pomoc w postaci przekazania 1% podatku lub darowizny.

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bolka, 6495 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.