Witam, Nazywam się Krzysztof Andrzejak, mam 27 lat i mieszkam w małej miejscowości nie daleko Jarocina. Od urodzenia zmagam się z mózgowym porażeniem dziecięcym. Choroba ta w dużym stopniu utrudnia...

Witam,Nazywam się Krzysztof Andrzejak, mam 27 lat i mieszkam w małej miejscowości nie daleko Jarocina. Od urodzenia zmagam się z mózgowym porażeniem dziecięcym. Choroba ta w dużym stopniu utrudnia mi poruszanie się i samodzielne wykonywanie prostych czynności dnia codziennego. Jestem osobą aktywną zawodowo, mimo to rehabilitacja, utrzymanie sprzętu, który ułatwia mi przemieszczanie się po domu i na zewnątrz czy usuwanie barier architektonicznych i modernizacja otoczenia sporo kosztuję. Dlatego proszę Państwa o pomoc w walce o niezależność.

POMÓŻ MI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Wysyłając sms-a, przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Andrzejak, 8320 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o samodzielność.