Mam na imię Krysia. Dwa lata temu przeżyłam ciężki uraz przełyku i tchawicy. Przebywałam w długiej śpiączce farmakologicznej i przez ponad trzy miesiące walczyłam o życie na różnych oddziałach szpitalnych. Wymagam systematycznej rehabilitacji, specjalistycznej terapii i opieki lekarskiej.

Mam wadę słuchu i opóźnienia w rozwoju mowy i w rozwoju intelektualnym. Codziennie noszę aparaty słuchowe i przyjmuję leki przeciwalergiczne. Często choruję na infekcje w układzie oddechowym i mam problemy dermatologiczne. Marzę o systemie FM w technice słyszenia i turnusie rehabilitacyjnym nad morzem.

POMÓŻ MI DOBRZE SŁYSZEĆ I ROZUMIEĆ ŚWIAT, LEPIEJ MÓWIĆ !

Przekazując 1 % podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZEWCZYK,12343 pomagasz Krysi w ponoszeniu kosztów leczenia, terapii oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy za pomoc dla córki, Rodzice.