Witam, mam na imię Krysia, mieszkam blisko Krakowa. Moje potrzeby to kosztowne i długotrwałe leczenie różnymi lekami i metodami. Cierpię na szereg chorób, m.in.: chorobę niedokrwienną serca, niedoczynność tarczycy, zwyrodnienia kręgosłupa, łysienie. Wiem, że bez wydajnej pomocy z zewnątrz niewiele mogę. Dlatego proszę każdego do kogo trafi ta prośba o wsparcie w walce z chorobami. Nadzieję na lepsze samopoczucie chorej osoby można wiązać z transplantacją włosów lub z zakupem protez. Chciałabym wyglądać jak inne kobiety – z włosami na głowie. Całkowita utrata owłosienia na głowie z powodu do dziś nie ustalonego, zabiera mi chęć do życia i kontaktu z ludźmi. Do niedawna uznana była za chorobę nieuleczalną. Aby włączyć hamulec tej chorobie możliwa jest zbiórka środków finansowych. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc. Będę wdzięczna za przekazanie 1% podatku.  Za każdy gest pomocy dziękuję za całego serca.

POMÓŻ MI W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bandulet, 5957 pomagacie mi Państwo utrzymać chęć do życia i sprawność.

Za każdy gest pomocy dziękuję za całego serca.