Nazywam się Krystian Rosadziński, mam 41 lat. Od 2004 w wyniku wypadku złamałem kręgosłup i uszkodziłem rdzeń kręgowy. Każdego dnia staram się pokonywać przeszkody wynikające z ograniczonej sprawności i konieczności poruszania się na wózku.

Jednak sama chęć walki o samodzielność nie wystarczy.  Niezbędna jest też odpowiednia rehabilitacja oraz sprzęt, który niestety jest poza moim zasięgiem finansowym. Tylko dzięki wsparciu ludzi dobrego serca możliwe będzie utrzymanie odpowiedniej kondycji, która w życiu codziennym owocuje zdolnością do wykonywania czynności zawodowych, utrzymania rodziny oraz realizacji innych potrzeb życiowych.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę fundacji Avalon z dopiskiem ROSADZIŃSKI, 1041 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz w pozostaniu osobą samodzielną.