Mam na imię Krystian, mam 34 lata, jestem osobą niewidomą od sześciu lat. Całkowicie straciłem wzrok w nieszczęśliwych okolicznościach. Po utracie wzroku musiałem się przekwalifikować.

Długo szukałem możliwości na swoją nową drogę życiową i zawodową. Podjąłem naukę w policealnej szkole masażu dla osób niewidomych w Krakowie. Obecnie jestem na 2 roku. W związku z tym potrzebuję środków na rehabilitację i sprzęt rehabilitacyjny, który umożliwi mi kontynowanie nauki, zdobycie zawodu, rozwijanie swoich pasji i spełnienie marzeń w przyszłości.

Wierzę w marzenia i przyszłość, że wszystko się ułoży.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PORĘBA, 13646 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie, za wasze dobre serca.