„Nie liczy się to ile posiadasz, ale ile dajesz innym i jak się z nimi dzielisz..."

Witaj, jestem Krystian. Od urodzenia zmagam się z mózgowym porażeniem dziecięcym, niedowładem prawostronnym, wadą rozwojową mózgu w postaci lewostronnej szczeliny mózgu typu otwartego i padaczką objawową. Mowa czynna jest bardzo zniekształcona z powodu nieprawidłowości budowy aparatu artykulacyjnego. Z uwagi na moją niepełnosprawność potrzebuję kompleksowej i specjalistycznej rehabilitacji, odpowiednich form terapeutycznych, aby poprawić jakość życia. Moje schorzenia są związane z wieloma ograniczeniami, które towarzyszą mi każdego dnia.

BARDZO PROSZĘ O WSPARCIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KUCHARCZAK, 9992 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o sprawność.