Nazywam się Krystian Frahn. W marcu 2011 r. przeszedłem zabieg szpitalny zaklejenia naczyniaka w rejonie móżdżku. Tuż po zabiegu doznałem wylewu krwi. Cudem przeżyłem, mimo zakażeń. Straciłem jednak m. in. zdolność chodzenia i widzenia obuocznego.

Skuteczna rehabilitacja trwa już prawie 10 lat. Potrzebuję dalszej pomocy i pracy nad wieloma aspektami życia i to każdego dnia - fizjoterapia, ćwiczenia oddechowe, mówienia i pisania, ćwiczenia optometrystyczne – poprawa ostrości wzroku i oczopląsu. Środki na dalszą i ciągłą rehabilitację specjalistyczną uzyskuję z przekazywanego mi 1% podatku wskazywanego w PIT.

Pomożesz? Przekaż proszę swój 1%.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Frahn,1263 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i powrocie do zdrowia.