Krystian Frahn

Nazywam się Krystian Frahn. W marcu 2011 r. przeszedłem zabieg szpitalny zaklejenia naczyniaka w rejonie móżdżku. Tuż po zabiegu doznałem wylewu krwi. Cudem przeżyłem. Utraciłem jednak zdolność chodzenia, widzenia obuocznego, pisania i mówienia.

Specjalne ćwiczenia pomagają, ale jeszcze nie osiągnąłem stanu, który pozwalałby mi na samodzielne funkcjonowanie. Wymagana jest praca każdego dnia - dalsza rehabilitacja neurologiczna - fizjoterapia, logopedyczna (ćwiczenia oddechowe, mówienia i pisania), okulistyczna - zmniejszenie zeza i oczopląsu. Rehabilitacja specjalistyczna wymaga znacznych środków finansowych - niezbędne są komercyjne zabiegi.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Frahn, 1263 wspieracie Państwo mój powrót do zdrowia i pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<