Korunia jest wesołą, uroczą i dzielną czterolatką. Chętnie chodzi do przedszkola, lubi bawić się z dziećmi. Córeczka urodziła się z poważną wadą genetyczną, przez którą nie słyszy na jedno ucho.

Ma też kłopoty z nóżkami, przez co potyka się. Jest ogólnie mniej sprawna ruchowo niż większość dzieci w jej wieku. Korunia jest pod opieką wielu specjalistów min. logopedy, surdologopedy, rehabilitanta. Na co dzień mocno wspieramy Korunię w rozwoju również w domu. Dzięki nowemu aparatowi słuchowemu i dodatkowym pomocom możemy osiągnąć jeszcze więcej!

Prosimy o pomoc dla naszej kochanej Koruni.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Wąsowska, 5673 pomagacie Państwo Korze w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.