Klaudia w lutym tego roku zachorowała na bardzo rzadką i ciężką chorobę Guillain–Barrégo. Spędziła dwa tygodnie  w śpiączce farmakologicznej, choroba sprawiła, że cały jej układ nerwowy i oddechowy został sparaliżowany...

Klaudia w lutym tego roku zachorowała na bardzo rzadką i ciężką chorobę Guillain–Barrégo. Spędziła dwa tygodnie  w śpiączce farmakologicznej, choroba sprawiła, że cały jej układ nerwowy i oddechowy został sparaliżowany. Wiele miesięcy spędziła pod respiratorem unieruchomiona na łóżku wyniku czego nastąpił całkowity zanik mięśni. Jest możliwość całkowitego powrotu do zdrowia, ale potrzebna jest jej codzienna rehabilitacja, a także kosztowne turnusy rehabilitacyjne.Wspomóż ją, aby mogła jak najszybciej stanąć ponownie na własnych nogach.Możesz pomóc Klaudusi stanąć znów na nogi przekazując 1 % podatku.

PODARUJ 1 % PODATKU, A DZIĘKI TOBIE KLAUDIA ZNÓW STANIE NA NOGI!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Nowak, 8184 pomagacie Państwo Klaudii w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.