Jestem mamą Klaudii i bardzo proszę o pomoc dla mojej córki. Klaudia choruje na Mózgowe Porażenie Dziecięce, praktycznie od urodzenia była rehabilitowana i nadal musi systematycznie ćwiczyć.

Wytrwale i z uśmiechem zawsze znosiła wszystkie zajęcia, i to właśnie dzięki tej ciężkiej pracy zrobiła ogromne postępy. Osiągnięcia i sukcesy Klaudii są bardzo duże, mimo to córka nadal wymaga rehabilitacji oraz terapii wspomagających. Potrzeby finansowe są ogromne, a my nie jesteśmy w stanie sami im sprostać.

POMÓŻ KLAUDII W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem NIEMCZYK,1664 pomagacie Klaudii w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy za wszelką udzieloną pomoc i wsparcie.