Mam na imię Klaudia, urodziłam się w 1993 roku. Od kilku lat choruję na cukrzycę. Pomimo skutecznej walki z tak ciężką chorobą już dwukrotnie otarłam się o śmierć.

W ramach walki z cukrzycą lekarz zaleca mi korzystanie z pomocy dietetyka i trenera specjalizującego się w prowadzeniu diabetyków. Prowadzący mnie diabetolog twierdzi, że przy odpowiedniej pomocy wyżej wymienionych specjalistów mam szanse wyrównać poziomy cukrów do odpowiednich. Proszę nie być obojętnym i pomóc mi w tej trudnej sytuacji. Bez odpowiednich leków, bez diety i ćwiczeń, a także bez odpowiedniego sprzętu rehabilitacyjnego (np. korygującego wadę wzroku) lub bez sprzętu korygującego wysokie poziomy cukrów ciężko jest mi normalnie funkcjonować. Dlatego liczę na Twoje wsparcie.

POMÓŻ MI NORMALNIE ŻYĆ!

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KLIMCZEWSKA, 11944 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce z chorobą. Dziękuję za okazaną pomoc.