Mam na imię Kinga, zdiagnozowano u mnie całościowe zaburzenia rozwojowe - autyzm dziecięcy oraz zaburzenia rozwoju mowy i języka. Wiem, że autyzm będzie mi towarzyszył przez całe życie. Wierzę jednak, że dzięki wielospecjalistycznej terapii, będę mogła samodzielnie funkcjonować.

Teraz mam 3 latka i uczęszczam do przedszkola integracyjnego, gdzie uczę się relacji społecznych, komunikowania oraz samodzielności. Zajmują się mną specjaliści od terapii sensorycznej, hipoterapii, neurologii, psychologii, dzięki którym powoli uczę się mówić, poznawać i nazywać emocje oraz radzić sobie z nimi. Jestem pod opieką poradni gastrologicznej, ze względu na zaburzenia, ze strony układu pokarmowego. Koszty rehabilitacji są wysokie i przewyższają możliwości finansowe moich rodziców.

Dlatego zwracam się do wszystkich z prośbą o pomoc walce z chorobą i przekazanie 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem UCIŃSKA, 15365.

Środki przeznaczane na specjalistyczne terapie, turnusy rehabilitacyjne, sprzęt terapeutyczny, leki oraz codzienne funkcjonowanie. Dziękuję za wszelką okazaną pomoc. Zapraszam do obserwowania strony na Facebooku i Instagramie kingi_loki

Wesprzyj działania Fundacji Avalon