Mam na imię Kewin. Niestety zabrakło mi szczęścia, by być zdrowym dzieckiem. Choruję na autyzm i padaczkę. Każdego dnia walczę o kolejny dzień życia. Chcę żyć tak, jak inne dzieci, ale choroba nie pozwala mi na to.

Nie mówię, nie rozumiem mowy, mam uszkodzone receptory sensoryczne, które odpowiadają za wzrok, słuch i dotyk. Jestem podopiecznym Fundacji ,,Avalon”, gdzie można przekazać 1% podatku lub wpłacać pieniążki na moją rehabilitację, lekarstwa, odpłatną terapię, suplementy, dietę, badania, pomoce edukacyjne, codzienne funkcjonowanie. Moje leczenie i terapie są bardzo kosztowne, ale przynoszą efekty.

PROSZĘ, PRZEKAŻ 1% PODATKU NA MOJE LECZENIE!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Mikołajewicz,6460 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.

Z całego serca dziękuję za okazaną pomoc!