Kevinek urodził się 30 sierpnia 2012r. Stwierdzono u niego Trisomię 21 (zespół Downa). Jest to wada genetyczna, która wymaga specjalistycznego podejścia na każdym etapie rozwoju dziecka.

Dzięki specjalnym terapiom Kevinek ma szansę łamać stereotypy i pokazać, że zespół Downa nie musi przeszkodzić mu w prowadzeniu normalnego życia. Jest wiele innych możliwości, z których Kevinek jeszcze nie skorzystał z powodu wysokich kosztów jakie to za sobą niesie. Ponadto jest intensywnie suplementowany specjalnymi preparatami, które nie są dostępne w Polsce, co również jest bardzo kosztowne.

POMÓŻ KEVINOWI MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Karbowiak, 2759 wspieracie Państwo leczenie i codzienne funkcjonowanie Kevina.