Mam na imię Kasia. Od urodzenia choruję na polineuropatię. Z powodu znacznego osłabienia moich mięśni 4 lata temu zaczęłam poruszać się na wózku inwalidzkim. Jedynym lekarstwem na moją chorobę i szansą na ponowne stanie o własnych siłach jest systematyczna rehabilitacja. Niestety jest ona bardzo kosztowna. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w spełnieniu mojego największego marzenia jakim jest wstanie z wózka. Możesz mi pomóc spełnić to marzenie przekazując 1% podatku.  SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!

DLA CIEBIE TO ZWYKŁA FORMALNOŚĆ A DLA MNIE SZANSA NA POWRÓT DO SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zyśk, 5830 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność oraz w zapewnieniu godnych warunków codziennego funkcjonowania.

KASIA