Witam kochani. Jestem Kasia i mam 40 lat... no tak nie dziecko, które ma całe życie przed sobą...Ale niestety choruję.

Jest to neurologiczna, dziedziczna choroba - ataksja rdzeniowo móżdżkowa typ 1 (SCA1). Ujawnia się koło trzydziestki i tak było u mnie. Wtedy pojawiły się pierwsze zachwiania równowagi. Choroba jest nieuleczalna, ale walczę, bo mam rodzinę: męża i dwoje dzieci. To dla nich chcę jak najdłużej w miarę normalnie funkcjonować. Dlatego proszę o Waszą pomoc. Choroba uniemożliwia mi podjęcie pracy. Dlatego raz jeszcze proszę o wsparcie.

POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem TARNOWSKA,14161 wspierasz mnie w moich codziennych zmaganiach.