Katarzyna Taras

Nazywam się Katarzyna Taras. Od urodzenia choruję na Mózgowe Porażenie Dziecięce, czterokończynowe spastyczne. Poruszanie się sprawia mi trudność, mam problem również z koordynacją ruchową z powodu spastyczności kończyn...

Nazywam się Katarzyna Taras. Od urodzenia choruję na Mózgowe Porażenie Dziecięce, czterokończynowe spastyczne. Poruszanie się sprawia mi trudność, mam problem również z koordynacją ruchową z powodu spastyczności kończyn. Na dalsze odległości poruszam się na wózku inwalidzkim. Pomimo niepełnosprawności chcę żyć aktywnie i być samodzielna, jednak w życiu spotykam mnóstwo barier i przeszkód, które muszę pokonywać każdego dnia. Ogranicza mnie, to że mieszkam na wsi, gdzie jest wiele barier architektonicznych. Moja choroba uniemożliwia mi pisanie ręczne. Mimo wszystko chcę żyć aktywnie, nie zamykam się w czterech ścianach. Aby było to możliwe potrzebuję sprzętu ortopedycznego i systematycznej rehabilitacji. Przekracza to jednak możliwości finansowe moje i rodziców, dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc. Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Taras, 3321 pomagają mi Państwo w dalszym usprawnianiu, realizacji moich celów i marzeń oraz codziennym funkcjonowaniu.Będę wdzięczna za każde okazane wsparcie tj. przekazanie 1% podatku lub wpłatę na subkonto. Dziękuję bardzo!

POMÓŻ MI SPEŁNIAĆ MOJE MARZENIA!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<