Katarzyna Szymczyk

Nazywam się Katarzyna Szymczyk, mam 29 lat i mieszkam w Płocku. Jestem chora na cukrzycę typu 1 od 18 lat. Cukrzyca jest to choroba metaboliczna charakteryzująca się podwyższonym poziomem cukru we krwi. Mój organizm nie jest w stanie wytwarzać insuliny i muszę dostarczać ją sama. Na początku używałam strzykawek, później insulinę podawałam penem. Jednak najbardziej skuteczną metodą walki z tą choroba jest pompa insulinowa. Jestem młodą mężatką i wraz z mężem pragniemy wkrótce postarać się o potomstwo. To właśnie pompa wyrównuje poziom glikemii do stopnia nie zagrażającego dziecku w planowanej przez nas ciąży. Po kilku miesięcznej terapii przy pomocy pompy, jesteśmy pewni, że jej zakup byłby gwarancją bezpieczeństwa dla mnie i dziecka. Jednakże zakup i utrzymanie pompy jest bardzo kosztowne. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc do Państwa. Przekazując 1% lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Szymczyk, 2575 pomogą nam Państwo w spełnieniu marzenia, jakim jest posiadanie potomstwa.

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MARZENIA!

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<