Cześć! Chcąc uczcić moje 30 urodziny, wybraliśmy się z Partnerem na wycieczkę motocyklową po Bałkanach. W drodze powrotnej, uderzył w nas samochód powodując „uraz wielonarządowy”, czyli wielomiejscowe obrażenia, przede wszystkim skóry i kości. Było to w 2017r. i od tamtej pory jestem w trakcie leczenia.

Przeszłam już 8 operacji, w tym przeszczepy skóry i kości, kolejne zespolenia zewnętrzne i wewnętrzne. Przede mną dalsze zabiegi operacyjne przeplatane nieustanną rehabilitacją. Dzięki wysiłkom lekarzy udało się uratować moją lewą nogę przed amputacją, ale cały czas trzeba ją usprawniać, co wymaga czasu i pieniędzy na rehabilitację i leczenie (również zagranicą).

JAK MOŻESZ POMÓC?

Możesz przekazać 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SPYCH, 14133 i w ten sposób wesprzeć mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność. Dziękuję!