Nazywam się Katarzyna Sowa, mam 30 lat. Urodziłam się jako skrajny wcześniak, bez szans na przeżycie. Dziś żyję i cieszę się życiem. Od urodzenia zmagam się z czterokończynowym Mózgowym Porażeniem Dziecięcym.

Mam dwa marzenia: pierwszym jest pełna sprawność fizyczna, a drugim, gdyby pierwsze się nie spełniło jest maksymalna samodzielność i niezależność. Poruszam się samodzielnie. Poprawa mojego stanu zdrowia zależna jest od systematycznej i kosztownej rehabilitacji. Dlatego też zwracam się do wszystkich osób dobrej woli z prośbą o materialne wsparcie.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sowa, 5781 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu i dążeniu do samodzielność i niezależność.

Z wyrazami szacunku - Katarzyna Sowa