Witam, nazywam się Katarzyna Sokolnicka, mam 38 lat. Do niedawna byłam bardzo pogodną, aktywną zawodowo i przedsiębiorczą osobą. Od 2014 roku zaczęło się dziać ze mną coś złego. Częste gorączki, nawet kilka razy dziennie, potliwość, zmęczenie, niewyobrażalne bóle kości i mięśni, sepsa, zapalenie płuc i tym podobne objawy trwały wiele miesięcy zanim postawiono właściwą diagnozę. Ostatecznie diagnozę dającą nadzieję na leczenie postawiono we wrześniu 2015 roku: nowotwór złośliwy- chłoniak anaplastyczny T-komórkowy. Jest to bardzo rzadki typ nowotworu. Ponieważ moją chorobę wykryto bardzo późno, bo w IV stadium, miałam nacieki nowotworu na tkanki miękkie i kości. W listopadzie 2015 roku poddałam się leczeniu konwencjonalnemu – chemioterapii zgodnie z programem badań klinicznych i pewnie dzięki temu żyje. Niestety chemioterapia też ma wiele skutków ubocznych. Zarówno leczenie jak i choroba spowodowała u mnie znaczną niepełnosprawność. Do tej pory wystarczały mi jeszcze zgromadzone oszczędności oraz pożyczki ale na chwilę obecną potrzebuję wsparcia finansowego aby dalej leczyć się i rehabilitować. Daje mi to szansę na powrót do normalnej egzystencji jak i być może uniknięcie nawrotów choroby. Dlatego proszę Państwa o pomoc i wsparcie. Każdy przekazany 1% lub darowizna pomogą mi w dojściu do zdrowia. Z góry serdecznie dziękuję za wsparcie!  Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sokolnicka, 6133 wspieracie mnie w powrocie do zdrowia!

POMÓŻ MI W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Sokolnicka, 6133 wspieracie mnie w powrocie do zdrowia!