Hej!! Nazywam się Kaśka Śmiałek. Od ponad 2 lat cierpię z powodu zaburzeń odżywiania (anoreksja i ortoreksja). Choroba ta jest jak mafia, przebiegła i nieobliczalna; zdolna do wszystkiego aby osiągnąć swój cel jakim jest m.in. wyniszczenie organizmu z powodu utraty wagi...

Hej!!Nazywam się Kaśka Śmiałek. Od ponad 2 lat cierpię z powodu zaburzeń odżywiania (anoreksja i ortoreksja). Choroba ta jest jak mafia, przebiegła i nieobliczalna; zdolna do wszystkiego aby osiągnąć swój cel jakim jest m.in. wyniszczenie organizmu z powodu utraty wagi. W rezultacie na początku mojej choroby z 65 kg. moja waga spadła do 35, w dość krótkim czasie. Walka z nią jest dość trudna i długotrwała. Wymaga ona bycia pod ciągłą opieką specjalistów tj. psychoterapeuty, psychodietetyka a nawet psychiatry. Terapia odbywa się minimum jeden raz w tygodniu, a jednorazowy wypad do Warszawy (na terapie) to koszt w przedziale 400-500 zł. Do tego należy doliczyć dodatkowe wydatki m.in. zakup jadłospisu, produktów spożywczych a także specjalnych medycznych preparatów odżywczych.Jestem osobą uśmiechniętą, pogodną, lubiąca pomagać innym. Chcę powrócić na studia oraz zacząć normalnie żyć, dalej pomagać innym.Dziękuję wszystkim za okazane wsparcie!!

PROSZĘ O POMOC W CODZIENNEJ WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Śmiałek, 6402 wspieracie Państwo moje leczenie oraz codzienne funkcjonowanie.

Dziękuję wszystkim za okazane wsparcie!!