Mam na imię Katarzyna i mam 54 lata. Wspieracie mnie już czwarty rok w leczeniu onkologicznym. Dzięki Waszej pomocy byłam w Monachium na protonoterapii.

Niestety, przerzuty zniszczyły mi nadnercza, które musiałam usunąć. Pojawiły się kłopoty z tarczycą, usunięto mi też nerkę. Jestem pod opieką poznańskiego szpitala i co trzy tygodnie jadę tam po kolejną dawkę leku. Pobyty wiążą się z noclegami w hotelu. Nie pracuję już i ze względu na stan zdrowia jestem na rencie. Ale nie mam zamiaru się poddać! Dlatego Wasza pomoc jest dla mnie bardzo ważna.

To dzięki Wam i medycynie moje wnusie ciągle mają drugą babcię.

Przekazując 1% podatku swojego podatku lub dowolną darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem NADOLSKA, 7696 pomagacie mi w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.