Nazywam się Katarzyna Mruczyńska. Mam 42 lata, jestem mężatką i matką dwójki dzieci w wieku 13 i 15 lat. Niestety 28 lat temu, gdy cieszyłam się pełnią życia jako nastolatka, stwierdzono u mnie guz nowotworowy na kręgosłupie.

Przeprowdzony zabieg jego usunięcia pozbawił mnie czucia od pasa w dół. Dlatego też poruszam się wyłącznie na wózku, co powoduje duże obciążenie rąk. Z roku na rok jest jednak coraz ciężej. Chciałabym prosić Państwa o wsparcie, które przeznaczę na rehabilitację oraz na zakup wózka elektrycznego. Dzięki temu będę mogła utrzymać swoją sprawność i aktywność.

TWOJE WSPARCIE DODAJE MI SIŁ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Mruczyńska, 9140 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu, rehabilitacji oraz w zakupie wózka elektrycznego.