Mam na imię Kasia. Jestem mamą 12-letnich bliźniąt: Alicji i Aleksandra. Dla dzieci zrobię wszystko. W sierpniu 2016 r. miałam wypadek, który zmienił moje życie. Dowiedziałam się, czym jest niepełnosprawność i codzienna walka o życie. W pierwszym szpitalu, po czterech miesiącach bolesnej rehabilitacji nauczyłam się chodzić.

Jednak każdego dnia muszę ćwiczyć. Jeśli tego nie robię, wszystko to, co osiągnęliśmy – cofa się. Z powodu padaczki, zaburzeń równowagi i napięcia mięśniowego – dochodzenie na rehabilitację, czy też siłownię nie jest możliwe codziennie. Potrzebuję środków na zakup leków i sprzętu rehabilitacyjnego, dzięki któremu będę mogła ćwiczyć w domu.

Proszę, zatem o przekazanie 1% podatku na moje subkonto w Fundacji AVALON z dopiskiem Matczuk, 10631 wesprzecie mnie też Państwo w codziennym funkcjonowaniu. Bardzo dziękuję za każdą pomoc.