Nazywam się Katarzyna Malec, mam 18 lat. Cierpię na ciężką, postępującą, genetyczną chorobę ZESPÓŁ EHLERSA – DANLOSA. Codziennie zmagam się z przewlekłym bólem, dyslokacjami stawów, zaburzeniami rytmu serca.

Wymagam stałej opieki i pomocy przy wszystkich życiowych czynnościach. Mam znaczny stopień niepełnosprawności, potrzebuję stałej specjalistycznej rehabilitacji, wielospecjalistycznej opieki lekarskiej, zaopatrzenia w ortezy i inne przedmioty ortopedyczne. Mimo choroby, która odebrała mi normalne życie, staram się rozwijać swoje pasje: fotografia, rysunek, grafika komputerowa, śpiew.

PROSZĘ POMÓŻ MI WALCZYĆ Z CHOROBĄ

Przekazując darowiznę lub 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem MALEC, 10646 wspieracie mnie w leczeniu i rehabilitacji.

Bardzo dziękuję Wszystkim, którzy mi pomagają!