Urodziłam się 11 lutego 1993. Mam dziecięce porażenie mózgowe. Przy codziennych czynnościach potrzebuję pomocy drugiej osoby. Przy dłuższych dystansach korzystam z balkonika oraz skutera elektrycznego. W domu zaś ćwiczę na steperze oraz urządzeniu do ćwiczeń ramion i nóg.

Oprócz tego wykryto u mnie padaczkę. Mimo tego nie poddaję się i dążę do zamierzonych sobie celów. Moim marzeniem jest aktywizacja zawodowa. Interesuje mnie zdrowe odżywianie i szeroko pojęta ekologia, dlatego zebrane środki chciałabym przeznaczyć m.in. na spełnienie marzenia, czyli założenie rodzinnego sklepiku zgodnego z naturą. Każdy zasługuje na rozwój swojej osoby, swoich pasji i godną, bezpieczną przyszłość, dlatego bardzo proszę o wsparcie.

POMÓŻ MI SPEŁNIAĆ MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Krupa, 13893 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.