Mam na imię Kasia. 12.10.2017 r. miałam wypadek komunikacyjny, w wyniku, którego doznałam ciężkiego urazu mózgu i zapadałam w śpiączkę. Spałam prawie dwa miesiące a po wybudzeniu rozpoczęła się trudna i żmudna rehabilitacja, która trwa do dzisiaj. Dzięki Waszemu wsparciu nie ustaję w pracy nad powrotem do sprawności.

Wasza pomoc daje mi możliwość korzystania z nowoczesnych terapii - np. tlenoterapia w komorze hiperbarycznej. Dzięki temu nauczyłam się już chodzić bez pomocy chodzika, zdjęłam ortezę, gorset, pieluchy. Nadal uczę się mówić i pisać, trenuję pamięć by umożliwić mi samodzielne funkcjonowanie i opiekę nad dziećmi. Wypadek sprawił, że rozpoczęła się najdłuższa droga w moim życiu. Nie widzę jeszcze „mety” ale wiem, że z Waszą pomocą uda mi się pokonać kolejny zakręt.

POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem KRÓLIKOWSKA, 8758 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność. Dziękuję, Kasia.

Wesprzyj działania Fundacji Avalon