Jestem Kasia, choruję na dziecięce porażenie mózgowe, stopy końsko-szpotawe, wadę serca i dysplazję stawów biodrowych. Mój stan zdrowia z dnia na dzień się pogarsza. Mimo maskowania problemów, lęku i bólu uśmiechem. Widzę jak z dnia na dzień moja sprawność fizyczna maleje.

Codzienność to ból fizyczny, ale również frustracja, że przestaję być samodzielna, a proste czynności zaczynają być coraz trudniejsze. Aby jak najdłużej funkcjonować potrzebne są pieniądze na stałą rehabilitację i operację. Niestety lekarze są zdania, że po operacji przestanę chodzić zupełnie, lecz uwolnię się od bólu. Bez Państwa pomocy nie jestem w stanie kontynuować leczenia.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O ZDROWIE

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem KOWALCZYK, 8342 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.