Nazywam się Katarzyna Kasperczyk, mam 41 lat i jestem mamą wspaniałej 4 latki. Od kilku lat choruję na nowotwór szpiku kostnego, bardzo rzadką odmianę MDS. Choroba ta jest niewyleczalna bez możliwości wykonania przeszczepu szpiku. Jedyną opcją spowalniającą rozwój choroby jest przyjmowanie leków.

Po eksperymentalnym leczeniu, które nie pomogło pojawiło się wiele chorób współistniejących, które wymagają kosztownego leczenia i częstych wizyt u różnych specjalistów, do których dostęp w obecnych czasach jest bardzo ograniczony. Ogólne koszty mające pomóc mi w utrzymaniu jak najdłużej stabilnego stanu zdrowia przekraczają moje możliwości finansowe...Dlatego proszę

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH WZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kasperczyk,7648 wspieracie mnie Państwo w codziennej walce z chorobą.