Witam! Nazywam się Kasia Hutniczak. Choruję na wrodzoną wadę wątroby, która doprowadziła do jej marskości. Od samego początku byłam pod opieką lekarzy z CZD w Warszawie i to właśnie tam w 1995r. przeszłam pierwszą ratującą życie operację.

Jedyną szansą na normalne życie jest transplantacja, co w moim przypadku jest szaleńczo trudne, bądź nawet niewykonalne z powodu problematycznej żyły wrotnej. W 2018r. konieczne były kolejne dwie operacje spowodowane krwotokami wewnętrznymi i niedrożnością jelit. Cały czas jestem pod opieką specjalistów w Warszawie i innych placówek. Stąd mój apel o Państwa pomoc. Wszelakiego rodzaju badania, zakup niezbędnych lekarstw, dojazdy do szpitali, poradni, generują bardzo duże koszty.

NAPRZECIW CHOROBIE!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem HUTNICZAK,13112 pomagacie mi w walce z chorobą i codziennymi zmaganiami. Każdemu z Was dziękuję z całego serca.